32-årig mand ramt af skud i Brøndby Strand

Skudoffer fra Brøndby Strand er uden for livsfare. En 34-årig mand er anholdt og sigtet for drabsforsøg.
Københavns Vestegns Politi er massivt til stede efter et skyderi i Brøndby Strand. (Arkivfoto)
Københavns Vestegns Politi er massivt til stede efter et skyderi i Brøndby Strand. (Arkivfoto)

180Graders Redaktion,

19/01/2021

Københavns Vestegns Politi rykkede mandag aften ud til et skyderi i Brøndby Strand, hvor en 32-årig mand blev ramt af skud.

Det bekræfter politiets vagtchef over for Ritzau. Politiet var talstærkt til stede omkring Strandesplanaden i Brøndby Strand i timerne efter hændelsen.

Politiet modtog meldingen klokken 18.16. Lidt efter klokken 20 oplyste politiets vagtchef på Twitter, at en 32-årig mand er blevet såret.

- 32-årig mand ramt af skud på Strandesplanaden, Ishøj. Politi talstærkt til stede, flere veje afspærret, og buslinjer omlagt, skrev politiet.

Vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Torben Wittendorf oplyser, at den 32-årige mand ikke er kommet alvorligt til skade, samt at han selv havde ringet til politiet.

Vagtchefen oplyser desuden, at Københavns Politi har anholdt en mand i forbindelse med skyderiet. Der er tale om en mand på 34 år, som blev anholdt omkring klokken 20 på Hotel Cabinn på Amager.

- Han er sigtet for drabsforsøg og vil blive fremstillet i et grundlovsforhør tirsdag, oplyser Torben Wittendorf.

Vagtchefen fortæller, at det er for tidligt at sige noget om motivet, og han kan endnu ikke fortælle, om skyderiet kan have relationer til en bandekonflikt.

- Vi efterforsker bredt, siger han.

Vagtchefen ønsker ikke at oplyse, hvad der førte politiet på sporet af den 34-årige mand, eller om der er fundet et gerningsvåben.

Kilde: /ritzau/