Godt nytår til 180Graders læsere

Godt nytår til alle 180Graders læsere og brugere!Jeg håber, at I får en god nytårsaften og får affyret noget krudt på trods af snakken om forbud mo...

Claes Kirkeby Theilgaard,

31/12/2019

Godt nytår til alle 180Graders læsere og brugere!

Jeg håber, at I får en god nytårsaften og får affyret noget krudt på trods af snakken om forbud mod fyrværkeri.

2019 har på mange måder været et skelsættende år for 180Grader. Der er for alvor kommet liv i netavisen igen, og her for en uges tid siden - på lillejuleaftensdag - lavede vi en stor relancering med ny hjemmeside, nyt design og helt ny platform. Tak for at I har taget så godt imod alt det nye!

Dog er vi langt fra i mål, og på den anden side af nytår kommer I til at opleve en række forbedringer på hjemmesiden, som gør det hele endnu mere brugervenligt. Samtidig vil der ske stadige opgraderinger på nyheds- og debatstoffet, og så vil vi for alvor begynde med video og podcast. Det bliver en sand fornøjelse.

2019 var måske isoleret set et godt år for 180Grader, men det var samtidig også et år, hvor magten gled de borgerlige af hænde. Nu skal vi hver dag forholde os til en rød, hovedløs regering, der tager den ene gale beslutning efter den anden. Der er ingen tvivl om, at en borgerlig regering vil være for det bedre.

Den borgerlige fløj af dansk politik er stadig ganske splittet. Forhåbentligt kan 2020 blive året, hvor de borgerlige finder sammen igen. Det ville i hvert fald gøre underværker i kampen mod de rødes idioti.

I 2019 har der nemlig været en sørgelig tendens til, at i øvrigt fine borgerlige partier har købt ind på de røde agendaer på f.eks. klimaområdet. I 2020 er det på tide, at vi borgerlige selv kridter banen op, og ikke blot danser efter socialisternes pibe.

Hvad de borgerlige partier foretager sig inde på Christiansborg, ligger desværre lidt udenfor de flestes rækkevidde. Til gengæld kan vi hver dag gøre vores eget lille bidrag til den borgerlige kamp. Om det er at debattere i Facebook-kommentartråde, skrive læserbreve til lokalavisen, bidrage med at dele flyers ud til en valgkampagne, tage snakken med bekendte om deres politiske ståsted eller at deltage herinde på 180Grader, er det vigtigt, at vi hver især gør vores lille bidrag til den store kamp.

Det bliver i hvert fald mit eget nytårsforsæt: at gøre endnu mere for det borgerlige Danmark og den borgerlige kamp.

Forhåbentligt bliver 2020 et endnu bedre år for 180Grader - og forhåbentligt bliver det også året, hvor den borgerlige kamp for alvor bliver genoplivet. Man har jo lov at håbe.

Tak, fordi du læser med her på netavisen. Det er mere værdsat, end du aner.

Godt nytår!