Nu starter julefrokost sæsonen - få inspiration til din julefrokost

We Digitize,

25/10/2021

Om lidt går vi ind i en tid fyldt med julemad, -gaver, -ferie og –musik. Dermed venter julefrokostsæsonen også lige om hjørnet. Det er en tid propfyldt med traditioner og klassikere - især inden for madens verden. Ofte bliver meget af juletiden brugt i køkkenet i mod vores gode vilje. Middagene skal planlægges, forberedes, tilberedes og efter hvert måltid skal der vaskes op. I stedet for at bruge vores tid i venners og families nærvær, ender vi tit med at bruge den i køkkenet og i andre sammenhænge med mad. Heldigvis findes der et alternativ, hvis man ønsker en god julefrokost uden at skulle gå på kompromis med kvalitet eller smag. 

Man kan sagtens sikre sig en lækker frokost til jul uden at bruge lang tid i køkkenet. Der er i løbet af de seneste år sket en stigende tendens til at bestille mad udefra. Det er både let og smart. Med en julefrokost menu fra Madfolk kan man være sikker på at få en lækker julefrokost samtidig med at man slipper for de mange timer i køkkenet både før og efter middagen. Lækker mad i høj kvalitet til en lav pris sparer dig for tid så du i stedet kan bruge den sammen med dine gæster. 

Lækker mad og klassiske retter 

Med fokus på det nordiske køkken leverer Madfolk i topkvalitet. Maden laves af den anerkendte kok, Krisoffer Kølln. Julefrokosten er et godt alternativ for dig, der ønsker at kunne tilbringe mere tid i dine gæster samvær uden at skulle gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet af maden. Menuen består af klassiske retter alle kender fra den danske juletid. Du kan blandt andet se frem til at kunne servere andebryst med dansk rødkål samt medisterpølse for dine gæster. Fiskefilet med en god hjemmelavet remulade er også en del af menuen. Der vil derudover være friskbagt, hjemmelavet surdejsbrød på kærnemælk til maden. En dessert i form af risalamande med kirsebærsovs vil toppe frokosten af på maner. 

Sådan gør du 

Efter at have bestilt en julefrokost, skal du være klar til at hente maden. Udlevering af maden foregår hurtigt og effektivt og du behøver derfor ikke at bekymre dig om en eventuel køtid. Du kan også vælge at få leveret maden, hvis du ønsker dette. Du skal blot kontakte firmaet i god tid. Du skal vide 7 dage i forvejen, hvornår din julefrokost skal holdes, så Madfolk kan planlægge og tilpasse madlavningen mest optimalt. 

Efter at have enten hentet eller fået leveret maden, er det tid til selv at varme den op. Visse ting i julemenuen skal du selv stå for at varme op endnu en gang, for at få det bedst mulige resultat. Det er dog forholdsvis simpelt og er ikke noget, der tager lang tid. Efter maden er gjort klar, kan du nu servere den for dine gæster. Opvasken der venter efter middagen er meget lille, hvis ikke den er ikkeeksisterende. Der vil derfor være god tid til at være sammen med gæsterne både før og efter frokosten.