Interview med en sugarbabe: Sugardating giver mig adgang til et liv, der ellers aldrig havde været indenfor rækkevidde

We Digitize,

28/04/2021

Sponsoreret indhold:

Sugarbaben Simona fortæller om sine erfaringer i sugardatingverden. En verden, der giver hende billet til et liv med forskellige mænd, rejser, gaver, ekstra penge og andre former for luksus.

Det søde liv

Vi møder Simona på en bar. Hun har lige drukket en drink med nogle veninder, men det kunne lige så godt have været en sugardaddy, der lige havde forladt baren.

Simona er studerende på fuld tid, og i sin fritid er hun sugarbabe. Hun elsker de muligheder, sugardating giver hende, og hun føler sig privilegeret over det liv, hun lever. Hun får lov at møde en masse søde sugardaddies, der forsøder hendes liv med rejser, flotte gaver, ekstra penge og en generel luksus, som hendes medstuderende ikke kan få for deres studiejobs.

– Jeg lever jo det søde liv. Jeg rejser meget mere end mine medstuderende, og jeg har tasker, som de nok ikke selv ville kunne få råd til, fortæller Simona.  

Simona har altid været drevet af nysgerrighed, og det var også denne drift, der drev hende ind i det ukendte men dragende sugarunivers:  

– Min veninde fortalte mig, at hun sugardatede, og hun foreslog, at jeg skulle prøve det. Jeg var single for første gang i mange år, men jeg var ikke rigtig interesseret i online dating. Alligevel var der noget ved sugardating, jeg var nysgerrig på. Det var noget andet end almindelig dating, og det lå uden for min komfortzone. Jeg måtte prøve det, siger Simona.


Krav til sugardaddy

Simona besluttede sig for at oprette en profil på todayters.dk, og tilbud fra forskellige sugardaddies begyndte at tikke ind i indbakken. Men sugarbaben går ikke på date med hvilken som helst sugardaddy, faktisk er hun meget kræsen med, hvem og hvordan hun sugardater.

– Jeg starter altid med at have en samtale med en sugardaddy, inden jeg går på en date med ham. Det er vigtigt for mig at mærke godt efter, om der er kemi, og det er der kun, hvis jeg føler mig tryg, forklarer Simona og fortsætter:

– Jeg har selvfølgelig også nogle krav og forventninger til min sugardaddys udseende, alder, personlighed osv. Hvis jeg skal have sex med ham, er det vigtigt for mig, at jeg også tænder på ham.

 

Trygge rammer

Gennem sin tid som sugarbabe, har Simona mødt en masse dejlige sugardaddies, som alle har været søde og støttende. Hun har kun haft gode oplevelser med mændene.

– Inden jeg selv begyndte at sugardate, kunne jeg godt være bekymret for, om mændene ville prøve at presse mine grænser. Mine bekymringer blev heldigvis hurtigt gjort til skamme, men jeg tror, det er vigtigt at kende sig selv og sine grænser, fastslår Simona.

– Det gode ved todayters.dk er, at man kan tale åbent om sine intentioner lige fra start. Man kan selv vælge, hvem man ser. Det sætter ligesom nogle trygge rammer. Der er meget snak om grænser, og det er virkelig fedt, at man bare kan sige tingene ligeud! siger sugarbaben og fortsætter:

– De fleste af mine sugardaddies har været virkelig opmærksomme, og de er gået op i, om jeg har haft det godt. Men jeg er også sikker på, at det ikke er alle sugardaddies, der er sådan. Lige nu har jeg en sugardaddy, som jeg primært ser, og vi har en rigtig god connection.

 

Et sugarforhold

Simona har en fast sugardaddy, som hun går til middag med, drikker cocktails med, griner med og har sex med. Det lyder måske som et almindeligt forhold, men for Simona er der stor forskel:

– En sugardaddy er ikke en kæreste. Min sugardaddy og jeg er ikke forpligtet over for hinanden. Gennem vores forhold får vi alt det sjove med. Vi hygger os og har det godt. Vi diskuterer ikke om opvasken eller andre ligegyldige ting, som man ofte oplever i et kæresteforhold, forklarer Simona.

Simona ved ikke, hvor længe hun vil fortsætte med at sugardate:

– Lige nu lever jeg i nuet. Jeg elsker det, jeg gør, og så længe jeg har det sådan, ser jeg ikke nogen grund til at stoppe. Jeg føler mig fri, og det er den bedste følelse, jeg længe har haft! Afslutter sugarbaben.