Disse ting skal du eje i din virksomhed

Herunder får du 4 gode ting, som din virksomhed må eje.

We Digitize,

19/02/2020

Som selvdrivende erhvervsmand ved du godt, hvordan din forretning skal håndteres og komme i vækst. Du har styr på omsætningen, medarbejderne og promoveringen. Dog er der altid en masse små ting og redskaber på din arbejdsplads, som du tager for givet og ikke tillægger den store betydning. Det kan være noget så harmløst som notes papir, hvor du får designet dit firmas logo på. Herunder får du 4 gode ting, som din virksomhed må eje. Alle tingene er ofte glemt i hverdagen, men kan skabe ekstra omtale for virksomheden og nå ud til flere kunder.


1.     Specialdesignede labels

Ligegyldigt, hvad din virksomhed beskæftiger sig med, så er labels brugbart. Labels kan bruges til alt fra byttemærker, prismarkeringer eller brevpost og meget mere. Disse labels florerer rundt blandt mange mennesker, og mange øjne kommer derfor også på dem. Grundet dette, er det derfor en fantastisk ide at få printet specialdesignede labels til din virksomhed. Herpå står firmaets logo og navn. Med andre ord har du gjort kunder af virksomheden og andre opmærksomme på dit engagement.


2.     Kuglepenne med logo

Som overstående, så gælder det samme for kuglepennene. I bruger spandevis dagligt og leverer dem også ud til kunder, men det er jo blot en nødvendighed, tænker du? Disse kuglepenne giver du ud til et hav af kunder og deler dem formentligt også ud, til potentielle kunder, som du har holdt møde med. Får du lavet en specialdesignet kuglepen, vil dine kunder og potentielle kunder gå ud i verden og bruge kuglepennen som enhver anden. Forskellen er blot, at dit logo er på, så de mennesker som de omgås, vil altså pludseligt kende til din virksomhed.


3.     Specialdesignede mapper

Hvis du ejer en virksomhed, hvor det er daglig kost, at pitche nye og spændende ideer samt gå til møder, så skal du med god grund bestille dig specialdesignede mapper. Mapperne kan bruges til hvad som helst, men oftest er de benyttet i forbindelse med møder, hvor du har vigtige dokumenter og noter i, du kan også bruge dem under møder med kunder, hvor du har samlet deres oplysninger i mappen. Mapper med logo på, vil fange folks opmærksomhed og blive mindet om din bevidsthed for markedsføring.


4.     Specialdesignede papirposer

Alt det du har fået bestilt fra de overstående punkter skal samles et sted. Dette kan du gøre med en specialdesignet papirspose med logo på, som du vil kunne tage med ud til specielle events. Poserne er miljøvenlige og synlige for ethvert øje, når kunderne tager dem med ud på gaden efterfølgende det pågældende event.