Sådan får du en lærerig lørdag aften

Om det er international politik, kunst, sport eller noget fjerde, kan det være svært at holde sig au jour på alle nyheder. Der er et utal af områder, og hvert område får hele tiden nyt og opdateret viden. Føler du nogle gange en fear of missing out, eller at du er bagud, når det kommer til nyheder? Ønsker du at have en bedre forståelse for de problematikker, som finde sted i verden? Men har du svært ved at finde tiden eller måske interessen til at holde dig opdateret? Bare rolig, du er ikke den eneste. I denne artikel finder du råd til, hvordan du på en kreativ måde, kan holde dig opdateret. 

Lyt dig til nyheder imens du er on-the-go 

En god mulighed for de tidstrængte, til hvordan de kan holde sig opdaterede, er at lytte til podcast. Der er flere podcast radioer, som på 20-30 minutter giver dig et overblik over dagens nyheder. Dette er en god mulighed for dem, som synes det er for kedeligt at se en tv-avis. Samtidig er det også en god løsning for dem, som ikke har tid til at sætte sig ned og se en tv-avis. Podcast er brugbart for dem som ønsker deres nyheder on-the-go, enten imens de cykler til arbejde, sidder i toget, eller lytter igennem højtaleren i deres bil. 

Byt lørdagsfilmen ud med en dokumentar 

En lærerig og sjov måde at få ny viden, kan være dokumentarfilm. Dokumentarfilm skildrer forskellige miljøer, virkeligheder eller problematikker, og ved at se dokumentarfilm, vil du tilegne dig en masse viden om et specifikt emne. Prøv derfor at gør din stue hyggelig med lav belysning og popcorn og byt lørdagsfilmen ud med en dokumentarfilm. Mangler du den rette belysning i dit hjem, kan ledpærer og led rør være en mulighed, og du finder alt i pærer på lyskilderdirekte.dk

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere