Simon Emil: Min troværdighed er intakt

Simon Emil Ammitzbøll-Bille har efterhånden været vidt omkring i dansk politik. Først var han hos Radikale Venstre, så brød han ud, stiftede Borgerligt Centrum for sidenhen at fusionere med Liberal Alliance og så i går springe ud som partistifter på ny med partiet Fremad. De mange partiskift kunne give problemer med Ammitzbøll-Billes troværdighed. Men det er ikke tilfældet, mener han selv.

”Jeg mener, at det er troværdigt, at jeg hele vejen igennem har kæmpet for personlig frihed, for retssikkerhed, for friheden til forskellighed. Det er også det, der er noget af kernen i partiet Fremad”, siger han til Ritzau.

Ammitzbøll-Bille anerkender, at man i gængs partipolitik bliver siddende i samme parti, og at de færreste skifter rundt i partier som ham selv. Spørger man den tidligere indenrigs- og økonomiminister, hvorfor han alligevel har valgt at stifte partiet Fremad sammen med Christina Egelund, trækker han paralleller til Winston Churchill.

”Jeg har valgt Churchill-linjen, der hedder, at det er bedre at skifte parti end at skifte politik”, fortæller Ammitzbøll-Bille.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille mener, at det er hos partiet Fremad, at han har den bedste platform til at kæmpe for værdiliberale værdier.

Han vil ikke garantere, at Fremad bliver hans sidste politiske projekt, men han fortæller dog, at han håber på, at der ikke i fremtiden vil blive brug for flere partiskift.

2 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere