Det Borgerlige Overblik: Har Mette Frederiksens spindoktor en plettet straffeattest?

Velkommen til dagens udgave af Det Borgerlige Overblik fra 180Grader.

I dag er der nyt om Mette Frederiksens spindoktor Martin Rossen, om Trump og den rigsretssag, der måske er på vej mod ham, om regeringens planer for finansloven og om klimakampen, hvor både Bjørn Lomborg og Liberal Alliance har ordet i dag.

Få overblik over de vigtigste historier herunder og klik dig videre for at læse mere om det, du finder interessant.

Husk i øvrigt at tilmelde dig 180Graders nyhedsbrev, der har skiftet format og er blevet endnu bedre end før. Du kan tilmelde dig her


Mette Frederiksens spindoktor brød loven: Vil ikke fortælle om straffen

Foto: News Oresund

Tidligere på ugen kunne Se og Hør afsløre, at Mette Frederiksens spindoktor og højre hånd gennem mange år, Martin Rossen, tilbage i 2011 brød loven. Han optog nemlig et ulovligt lån i sin virksomhed i forbindelse med sin ansættelse som Mette Frederiksens rådgiver. Den slags fører normalt til bødestraf eller i særligt slemme tilfælde fængselsstraf. Efter gentagne henvendelser fra 180Grader er der dog larmende tavshed fra Martin Rossen selv, hans sekretær og Socialdemokratiets og Statsministeriets pressefolk. Ingen vil svare på, om Rossen har modtaget sin straf eller om han har i sinde at lade sig undersøge og modtage sin straf her i 2019, hvis han ikke blev tildelt nogen i 2011.

Læs videre...


Her er udskriftet af den telefonsamtale, der kan vælte Trump

Nu har det amerikanske justitsministerium offentliggjort et hidtil hemmeligholdt udskrift af den meget omdiskuterede telefonsamtale mellem den amerikanske præsident Donald Trump og den ukrainske præsident Volodimir Zelenskij, hvor Trump angiveligt skulle have presset den ukrainske præsident til at grave oplysninger frem om Joe Biden, der ønsker at blive den Demokratiske præsidentkandidat i 2020, og dennes søn Hunter Biden.

Læs videre...


Bjørn Lomborg går i rette med Greta Thunberg

I et indlæg i Jyllands-Posten i dag går den kendte danske klimaforsker Bjørn Lomborg i rette med den svenske klimaaktivist Greta Thunberg. Lomborg anerkender, at Thunberg har ret, når hun siger at global opvarmning er menneskeskabt. Dog ser han et problem i den dommedagsprofeti, som Thunberg og hendes støtter prædiker. Spørger man Lomborg, er global opvarmning et problem, men det er ikke verdens undergang.

Læs videre...


Kun V og NB står tilbage: Nu bakker også LA op om regeringens klimamål

Regeringens klimamål om at reducere Danmarks CO2-udledning med 70% frem mod 2030 møder nu endnu bredere opbakning. Liberal Alliance har i dag meldt ud, at også de bakker op om klimamålet. Dermed står Venstre og Nye Borgerlige tilbage som de eneste partier herhjemme, der ikke støtter det socialdemokratiske klimamål.

Læs videre...


Regeringen aflyser planlagt skattelettelse

Den socialdemokratiske regering melder nu ud i en Facebook-video, at de vil aflyse den planlagte skattelettelse på arbejdsgiverbetalt mobiltelefon, som VLAK-regeringen ellers havde gennemført. Ifølge statsminister Mette Frederiksen sker aflysningen af skattelettelsen for at finde flere penge til velfærd.

Læs videre...

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere