K er med på fredning af skatten

Med deltagelsen i skattereformen må Det Konservative Folkeparti erkende, at partiets erklærede målsætning om en marginalskat på 50 procent fortsat ...

Slettet Bruger,

04/03/2009

Med deltagelsen i skattereformen må Det Konservative Folkeparti erkende, at partiets erklærede målsætning om en marginalskat på 50 procent fortsat ligner en umulig drøm. Ikke bare nu, men i de næste 10 år, den tid der går, inden reformen er fuldt indfaset. Partiets politiske ordfører Henriette Kjær støtter Dansk Folkepartis synspunkt om, at der ikke bør røres ved skatten før 2019. Det skriver berlingske.dk.

"Vi er meget enige. Vi er glade for den skattereform, der er blevet lavet, og den skal have lov til at virke. Det er ikke sådan, at vi vil kaste os ud i nye projekter i morgen. Vi er enige i, at det er en langsigtet reform, som danskerne skal føle sig trygge ved," siger Henriette Kjær til berlingske.dk.

Med Venstre og Konservative bundet op på forliget med Dansk Folkeparti står Liberal Alliances to folketingsmedlemmer alene tilbage med ønsket om lavere skat. Et faktum, der får partileder Anders Samuelsen til at håbe på at kunne holde væsentligt større gruppemøder efter næste valg.

"De Konservative har opgivet deres mærkesag omkring skat. Det har de gjort ved at indgå et forlig med Dansk Folkeparti, hvor de giver Pia Kjærsgaard vetoret. Det her sætter situationen på spidsen: Nu er der kun ét sted at stemme, hvis man vil have lettet topskatten, og det er Liberal Alliance, for vi kan ændre flertallet for skattereformen, hvis vi kommer til at sidde på de afgørende mandater efter næste valg," siger Anders Samuelsen til berlingske.dk.

[email protected]


Kilde: