Må Danmark blive det næste land til at forlade EU

Claus Bøgh Svenningsen,

23. december 2019

Boris Johnson fik løst den gordiske knude, og kan nu styre briterne sikkert mod Brexit og en fremtid som en fri og selvstændig nation. Briterne står nu overfor en lys og fremgangsrig fremtid med smukke, dejlige og storslåede handelsaftaler i sigte.

Først vil en handelsaftale med USA falde på plads, og så vil resten af det gamle britiske imperie følge efter med bl.a. Canada, Australien, New Zealand, Singapore i spidsen.

Jeg vil ønske Storbritannien tillykke med den genvundne selvstændighed - må Danmark blive næste land, der forlader EU. Danmark bør følge briternes fodspor. Vi bør forlade den synkende totalitære skude og i stedet lave en handelsalliance med lande uden for EU.

Vi skal have en folkeafstemning om Danmarks EU-medlemskab. Danskerne bliver underlagt flere og flere love og regler af EU. Love og regler som er bestemt i Bruxelles langt væk danskerne og det danske folketing. Det skal der laves om på.

Vi skal styrke dansk selvbestemmelse og suverænitet i stedet for at afgive endnu mere magt til EU. Jeg er ikke imod internationalt samarbejde eller frihandel – tværtimod, lad os få endnu mere frihandel. Men Danmark skal ikke være en del af en politisk union. I Danmark skal danske love og regler skal altid stå først.

Vi skal ikke lade EU tromle danskerne ned med totalitær lovgivning. EU skal ikke bestemme om vi skal have grænsekontrol, EU skal ikke bestemme over vores dagpenge- og barselsregler eller noget som helst andet.

I Danmark skal danskerne bestemme!