Uintegrerbare udlændinge skal ikke ud af ghettoen - de skal ud af Danmark!

For frihed og fædreland v/ Claus Bøgh Svenningsen

Nov 26, 2019

1

Uintegrerbare udlændinge skal ikke ud af ghettoen - de skal ud af Danmark!

En ny kortlægning fra Mandag Morgen viser for første gang omfanget af den folkeflytning, Folketinget har vedtaget i forbindelse med ghettoplanen.

Den stort anlagte ghettoplan, som indebærer nedrivning af boligblokke, er ikke en holdbar løsning på de enorme integrationsproblemer vi har, med ikke-vestlige indvandrere fra Mellemøsten og Nordafrika.

Nedrivning af ghettoer er i bedste fald spild af skatteborgernes penge og i værste fald får det blot problemerne til at sprede sig og vokse yderligere. Det er de tilrejsende og ikke murstenene, som er problemet. Det er dem, som ikke vil integrere sig og ikke formår at indordne sig og bidrage positivt til det danske samfund.

Uintegrerbare udlændinge skal ikke blot ud af ghettoerne, men derimod helt ud af Danmark. Det er ikke en god idé, bare at flytte disse mennesker andre steder hen og så håbe på, at de derefter forkaster deres islamiske kultur og bliver gode, danske medborgere. 

Sådan fungerer det ikke. Modviljen mod integration, lovlydighed, selvforsørgelse, demokrati, frihed og tillid - altså modviljen mod danskhed, vokser ikke ud af betonen i ghettoerne. Modviljen mod integration sidder i hovedet og er fastgroet helt ind i sjælen på disse mennesker, der vender vores værdier ryggen.

Kriminelle indvandrere skal udvises konsekvent ved første dom og offentlig forsørgelse, skal knyttes til det danske statsborgerskab. Vi skal ikke opbevare kriminelle udlændinge og det skal være slut med indvandrere på evig kontanthjælp. Vi skal ikke spilde flere af borgernes penge på integrationsprojekter. 

Integration er i det hele taget ikke en offentlig opgave. De mennesker, som skiftende regeringer har lukket ind i Danmark, har et personligt ansvar for at integrere sig i vores samfund.

Det mener jeg både er retfærdigt og rimeligt.

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere