IKEAs »vinterfest« er et knæfald for islam

For frihed og fædreland v/ Claus Bøgh Svenningsen

Nov 03, 2019

0

IKEAs »vinterfest« er et knæfald for islam

Går man en tur i IKEA eller klikker man blot ind på IKEA’s hjemmeside, så vil man opdage at julehyggen er væk. Ordet jul er fuldstændig fjernet, som det overordnede tema, når der skal sælges juleprodukter i IKEA Danmark. Søger man på »jul«, så får man i stedet søgeresultatet for »vinterfest« frem.

Forretningskæden der intet har imod at fejre den islamiske højtid Eid, vrager uden problemer julen, som må siges at være er en af de vigtigste højtider i Danmark.

Julen skal ikke længere fejres, da vinterfest er meget mere inkluderende, må man forstå. Jeg er uendelig træt af IKEA og andre virksomheder, som er ved at omdanne Danmark og resten af Vesten til et politisk korrekt helvede på jord.

IKEA's udrensning af danske og kristne traditioner, er ikke en ny linje fra ledelsen. Det har mindst stået på de sidste 18 år. Allerede tilbage i 2001 udtalte daværende administrerende direktør for IKEA Danmark, Peter Høgsted til avisen Politikken: “Vi vil være en arbejdsplads for de mange, og så kan vi ikke have traditioner, der kun er for nogle”. En udtalelse som kom i forbindelse med, at IKEA på daværende tidspunkt afskaffede deres ansattes julefrokost.

Det skal understreges, at jeg naturligvis mener at private virksomheder selv må bestemme, hvordan de vil drive deres virksomhed. Dog må jeg indrømme at jeg personligt finder IKEA's personale og virksomhedspolitik, yderst kvalmende og at den kan kun betegnes som et knæfald for islam.

Jeg kommer aldrig til at forstå dette kulturelle selvhad og denne selvskade, som udøves fra flere og flere sider af vores samfund.

Jeg ville ønske, at flere gjorde mere for at styrke vores nationale værdifællesskab og dæmme op for islams nedbrydende indflydelse af samfundet. Det mener jeg vi har pligt til og jeg lover at gøre mit.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere