Muslimske kvinder er andenrangsborgere

Forandring v/ Aishah Yatim

Okt 09, 2019

0

Muslimske kvinder er andenrangsborgere

Islam og sharialovgivning passer ikke sammen med demokrati. Islam er i bund og grund udemokratisk.

Blandt andet står det i koranen at kvinder er halvt så meget værd som mænd. Og der står, at mænd må slå deres koner. Et mandligt familiemedlem har ret til at udføre en fysisk afstraffelse mod et kvindeligt familiemedlem.

Jeg har en episode, som jeg tydeligt kan huske, da min lillesøster, som var 20 år yngre end mig, blev slået af mine brødre. Da min lillesøster var 20 år, blev hun anholdt af nogle religiøse politimænd, da de fandt hende, mens hun kyssede med sin kæreste. Det var midt om natten, og min søster og hendes kæreste befandt sig i en offentlig have. Det var forbudt for en muslimsk kvinde at kysse med en mand, hun ikke er lovligt gift med. Hun var så uheldig, at det blev opdaget. Politiet ringede hjem til min mor og sagde, at de havde min søster i deres varetægt. De bad min mor om at komme, og det var vigtigt, at min mor kom med et mandligt familiemedlem.

Det er besynderligt, at kvinderne ikke må gå ud om natten og kysse på en mand. Min mor kunne kun få lov til at tage min søster med hjem, på en betingelse af, at min mor kunne holde øje med min søsters opførsel. På en betingelse af, at min mor kunne give min søster en god opdragelse. Ikke nok med en ydmygelse på politistationen, blev min søster også slået af mine to brødre, da de fik hende hjem til min mor igen.

De gennemtæskede hende. Min søster fik dobbelt straf fordi hun var en kvinde. Det vil altid være en kvindes egen skyld, at manden ville være sammen med hende. Hvis hun var bare blevet hjemme og havde opført sig ordentligt, ville de aldrig have anholdt hende den aften. Hun var selv skyld i det. Hvorimod en mand kunne være sluppet med kun at få en bøde for den slags dårlig opførsel.

Udover den stærke familiære kontrol, har vi i Malaysia Islamisk lovgivning, som muslimerne må leve under. Det var denne kontrol, som fik mig til at forlade Malaysia.

Muslimerne i Malaysia har ikke nogen frihed og ingen rettigheder. Det er kun Islams lovgivning der gælder. Det er ikke tilladt for Muslimerne at komme ud af Islam eller at konvertere til en anden religion. Muslimerne er tvunget til at være i Islam, fordi det er det bedste for dem. Det skal Allah bestemme. Man er i Islam fra fødslen til graven. Ellers kommer du i helvede! Straffen til de vantro er den evige ild i helvede!

Muslimske kvinder er andenrangsborgere, som ikke har nogen frihed eller rettigheder. Muslimske kvinder har ikke ret til deres egen krop. Kvinderne skal opføre sig pænt og adlyde. Kvinders kønsdele er kun et objekt til at tilfredsstille mændene og at føde børn.

Fysisk og psykisk vold er meget almindeligt i det muslimske samfund. De fleste kvinder, som lever i et voldelig forhold, er bange for at fortælle sandheden. Kvinderne finder sig i det, da det ikke nytter at gå til myndighederne. Kvinderne er bange for konsekvenserne ved at fortælle sandheden. De lever i frygt!

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere