Hvorfor tager flere muslimer ikke skarp afstand fra den jihad, der foregår i deres inderkreds?

D for Danmark v/ Jan Køpke Christensen

Okt 10, 2019

0

Hvorfor tager flere muslimer ikke skarp afstand fra den jihad, der foregår i deres inderkreds?

Nu har vi så oplevet en muslimsk massemorder der har været ansat i den franske efterretningstjeneste, der havde til opgave at overvåge jihadister. Dennne massemorder gik i muhamedansk uniform og talte pænt om dem der havde begået massakren på Charlie Hebdo.

Gad vide om vi har nogle af profetens tilhængere som sidder i magtfulde stillinger her i Danmark.

Virkelighedens verden er, at vi aldrig ved, hvornår en helt almindelig og fredsommelig muslim bliver styret af deres frygtelige ideologi og går til fysisk eller for den sags skyld psykisk angreb på os danske, der jo, efter deres opfattelse er vantro, altså fx. os kristne.

Vi bliver desværre tudet ørene fulde om at vi skal opleve islamisk adfærd som en helt igennem normal og rosværdig manifestation af gudfrygtighed – og ikke som et faresignal vi dermed ikke kan stole på. 

Ofte hører man fra modstandere af fx. Nye Borgerlige, at mange muslimer skam lever et helt normalt liv, hvor de har et arbejde og betaler deres til statskassen. Altså passer deres arbejde og betaler deres skat. 

Så hvorfor har Nye Borgerlige så noget imod den muslimske indvandring? 

Ligegyldig hvad vi svarer fortsætter det samme spørgsmål og dermed den samme plade. 

Nogle VIL ikke forstå svarene. 

Hvornår vågner danskerne og erkender at muslimer IKKE lever et ganske normalt dansk liv. Muslimer har deponeret sin loyalitet under en fremmed ideologi. Fakta er, at de vil afskaffe vores Danmark. 

Retfærdigvis kan man opleve muslimer, der ikke er aktive i den jihad, som profeten erklærede mod alle vantro og frafaldne. Spørgsmålet er så bare hvorfor ikke flere muslimer tager skarp afstand fra det der foregår i den muslimske inderkreds? 

Så når nogle muslimer afskyr muslimske blodsudgydelser og undertrykkelse, hvorfor forlader de så ikke Muhameds klub? Mon ikke svaret er farligt for dem. 

Man glemmer bare at det efterhånden ligeledes er farligt at være danskere, der taler dårligt om profeten. 

Et eksempel er en fra Nye Borgerlige, der fornyelig har havde en restaurant på Nørrebro og som blev mentalt forfulgt. 

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere