IS-krigere skal i fængsel på livstid

D for Danmark v/ Jan Køpke Christensen

Nov 13, 2019

0

IS-krigere skal i fængsel på livstid

Et tidligere medlem af Islamisk Stat er desværre nu ankommet til Danmark. Han blev naturligvis omgående anholdt. Det manglede da også bare!

Denne person har siddet i fængsel i Tyrkiet. Han blev sendt til Danmark på begæring af danske myndigheder. Hvorfor Danmark har bedt om at få denne bandit udleveret forstår man ikke. 

Alle burde være enige om at han IKKE er velkommen i Danmark med den baggrund han har. Personen er den 28-årige Ahmad el-Haj, der er af palæstinensisk oprindelse, men ærgerligt nok udelukkende dansk statsborger. Det danske pas bør han omgående fratages. 

Selv om han har dansk pas er det selvsagt grotesk at påstå, at manden er vendt hjem. 

Danmark er ikke, og skal ALDRIG blive et hjem for mennesker, der i den grad har vendt vores danske værdier ryggen og kæmpet mod Danmarks interesser. 

Justitsministeren er blevet kritiseret for at lægge pres på domstolene i sagen om den den udleverede. Ministeren har udtalt, at Ahmad el-Haj forhåbentlig bliver dømt for de forbrydelser, han har begået. Men ikke desto mindre er Nick Hækkerups reaktion absolut forståeligt.

Nu må domstolen forhåbentlig kende den pågældende skyldig efter straffelovens paragraf 114. Den såkaldte terrorparagraf skulle gerne føre frem til fængsel på livstid. 

Sanktionen er nemlig passende, hvis den 28-årige skulle have deltaget i Islamisk Stats uhyrlige forbrydelser. Måtte han i givet fald aldrig komme på fri fod, eller i hvert fald sidde i fængsel, til han er en meget gammel mand ligesom fx. den firedobbelte politimorder Palle Sørensen, der tilbragte 33 år bag tremmer.

Ahmad el-Haj blev ifølge medier såret under et bombeangreb og sidder i kørestol. Han meddeler Weekendavisen, at han fortryder sine handlinger. 

I betragtning af konsekvenserne, hans indsats for Islamisk Stat har medført ham personligt, er det måske muligt. 

Men en formildende omstændighed er det absolut ikke!

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere