Nye Borgerlige opfører sig som konvertitter

Bjerknæs blogger om borgerlighed

Hvor var Nye Borgerlige egentlig henne, da Søren Krarup kæmpede mod Dansk Flygtningehjælp?

Mar 18, 2018

1

Nye Borgerlige opfører sig som konvertitter

Hvor var Nye Borgerlige egentlig henne, da Søren Krarup kæmpede mod Dansk Flygtningehjælp?

Kære Pernille Vermund. Jeg vil gerne takke dig, fordi du har stiftet et parti, der også står vagt om de danske grænser, og ikke mindst den danske kultur og suverænitet. Jeg synes, at det er fantastisk, at vi nu er flere, der kæmper for de samme sager, for det er nu, at den kamp er nødvendig.

Vi skal have et gennemgribende paradigmeskifte i den danske udlændingepolitik, så flygtninge reelt begynder at vende hjem igen. Det håber jeg også, at du mener, Pernille Vermund, og netop derfor bør Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige stå sammen, og forhåbentlig nå et skridt tættere på de magiske 90 mandater, så vi kan ændre den danske diskurs. Det er en nødvendighed, og jeg ser det faktisk som vores generations største udfordring.

 

Men det er ikke kun her, de to partier må stå skulder ved skulder. Vi skal have modvirket Radikale Venstre og resten af venstrefløjen, som har ødelagt en stor del af vores dejlige lands sammenhængskraft. Det er her, vores fjende findes, ikke hos hinanden. Det er dem, som slækker på udlændingepolitikken, i samme øjeblik de øjner den mindste chance. Du behøver blot se tilbage på Helle Thorning-Schmidts regering.

Det er altså ikke vores to partier, som skal bekrige hinanden. Det får vi ikke noget ud af. Nye Borgerlige mener jo det samme på udlændingeområdet, som Dansk Folkeparti altid har ment. Vi har fællestræk, og det burde vi hylde.

Nye Borgerlige ønsker så også at skære i den offentlige sektor. Der adskiller de to partier os markant fra hinanden, da Dansk Folkeparti har en helt anden social profil og udpræget anderledes holdninger til velfærd. Men helt ærligt, så er det da kun godt, at vi kan samle stemmerne på begge sider af den økonomiske politik, så længe at vi samler dem, som har værdipolitikken kær. For det er vores samfunds største udfordring, og den kamp bør Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti kæmpe i fællesskab.

Derfor ærgrer det mig, at jeg kan læse om Nye Borgerliges stemmefiskeri, når de evigt og altid kritiserer DF for ikke at have gennemført nok med 20 procent af mandaterne på borgen. Det var ellers mere oplagt at kritisere de resterende 80 procent, som konstant blokerer for DF’s forslag. Det ville været dejligt, hvis Nye Borgerlige for fire år siden havde kæmpet med DF om indvandrere og flygtninge, men de havde åbenbart mere travlt med grundskyld og sandsugning i Øresund…

 

Og hvor var Nye Borgerlige egentlig henne, da Søren Krarup kæmpede mod Dansk Flygtningehjælp? Og vi savnede også en allieret, da vores kære Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl, Peter Skaarup, Søren Krarup m.fl. blev udskammet i Folketinget, når de gang på gang stillede forslag om at ændre den danske udlændingepolitik. Kan Nye Borgerlige ikke huske, at DF forsøgte at værne om, hvad der er dansk, men endte med blot at blive hånet? Vi manglede jer i den kamp. Hvorfor står I her først nu, hvor vi har samlet 20 procent af vælgerne om vores fælles sag? Jeg ville da have håbet, at I ville hjælpe os med at kæmpe for alt det, der er til glæde og gavn for vores dejlige land.

Nye Borgerlige kan næsten sammenlignes med folk, der konverterer til Islam. Det er desværre den fornemmelse, jeg sidder tilbage med, og det ærgrer mig.

Konvertitterne bliver stærke i troen på rekordtid, ligesom Nye Borgerlige er blevet det på udlændingeområdet. Og ligesom konvertitterne ofte påpeger, at andre muslimer ikke er muslimer på den rigtige måde, og at de andre ikke får det fulde ud af islam, hævder I også, at DF ikke er indvandrerkritiske på den rigtige måde, og derved ikke får det fulde ud af mandaterne. Det er i grunden paradoksalt og temmelig ironisk, at dem Nye Borgerlige hævder at ville bekæmpe, er dem de til tider ligner mest. 

Nu må I i Nye Borgerlige endelig ikke misforstå mig. Jeg er ovenud glad for, at I er kommet til. At vi nu er nået en tid, hvor vi forhåbentlig kan blive samarbejdspartnere. At vi sammen kan kæmpe for en stærk værdipolitik. Men kampen vindes jo aldrig, hvis vi ikke står skulder ved skulder og sammen løfter opgaven. Så ender det bare ud med, at venstrefløjen er sejrherre, og vi står tilbage og har bekriget hinanden og spændt ben uden at have det rigtige og væsentlige mål for øje. Så kære Pernille Vermund, jeg håber, du vil tænke over det, for jeg håber ikke, at en venstrefløjs-triumf er din vision for Danmark?

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere