Islamisk infiltration: Hvad kan vi gøre?

Der er intet bedre spørgsmål, for det betyder, at folk er ved at vågne op og erkende, at truslen tårner sig højere og højere op for hver dag

Henrik Gøtke,

28/06/2010

Der er intet bedre spørgsmål, for det betyder, at folk er ved at vågne op og erkende, at truslen tårner sig højere og højere op for hver dag. Det betyder, at folk er parate til at gøre noget, hvad som helst, hvad end de kan.

Det var efter den 11/9, at jeg bestræbte for, at lære alt hvad jeg kunne om truslen om radikal Islam i verden. Og da jeg gravede dybt, studerende mængder af bøger af lærde og eksperter, inklusive muslimer, og hundredvis af artikler, rejste hårene sig på mine arme.

Jeg kom til den erkendelse, at vi – amerikanerne – ikke havde nogen anelse om, hvor udbredt og ildevarslende truslen mod vores nation er. Endnu mere horriblet var det at opdage, hvor lidt det bekymrede folk, og i hvor stor benægtelse amerikanerne var.

I dag fire år senere har jeg udgivet min bog "Militant Islam In America", og meget af det jeg har forudsagt, er kommet realiseret i takt med at den islamiske ekstremismes kræfter har succes med deres bestræbelser på langsomt men sikkert at dække vores land med en ny regering, anvendende vores egen konstitution som beskyttelsesskjold og vores egen ignorance og naivitet som mål for succes.

Jeg havde forudset at Islam og Islam´s sympatisører langsomt ville infiltrere alle infrastrukturelle aspekter af vores land, inklusive uddannelsesinstitutioner, finansielle institutioner, lovhåndhævelse, fængsler, store virksomheder, medier, militær og selve regeringen. Det er sket lige under vore næser. Og det er os, der har skylden. Vi har ladet det ske. Vi er faldet for deres list. Amerikanerne er blevet snydt til at tro på alt, hvad de ønskede at høre, mens de ignorerede alle advarselstegn.

Nu har du læst mængder på min blog, og hundredvis af andre. Du kender truslen. Så vi går til det tilbageværende spørgsmål: Hvad kan vi gøre?

Der findes ikke noget endeligt svar. Men her er nogle tiltag, du som individuel borger kan gøre:

1. Vær klog. Undervis dig selv. Kundskab er magt. Der findes mængder af bøger og publikationer, der er skrevet af lærde, eksperter, mellemøstlige immigranter og muslimske frafaldne, der har fakta at dele, hvis du er villig til at åbne dit sind for virkeligheden. Internettet har mange hjemmesider og videoer, der er fremlagt med selve det formål at oplyse offentligheden, og de er alle sammen gratis.

Radikal Islam regner med amerikanernes ignorance, naivitet og stupiditet...især blandt de unge.

2. Del din viden og kundskab med mindre vidende og kundskabsrige. Spred dine ord til alle, især til skeptikere og benægtere, der insisterer på at benægte det åbenlyse.

Gør alt hvad du kan for at præsentere fakta og informationer, der kan underbygges. Ikke dine personlige meninger.

3. Stem klogt. Tillad ikke dine fjender at få yderligere fodfæste i vores regering. Jeg er ligeglad med, om du er socialist, borgerlig eller midtsøgende, så få ”delvis loyalitet” ud af dit hoved. Stem på den der åbent vil modsætte sig radikal Islam.

4. Involver dig. Vær ikke bange. Rejs dig for dit land og for Amerika´s fremtid. Brigitte Gabriel har en organisation ved navn ”Act for America”, der konstant tilbyder online information. ACT har organiserede afdelinger i alle stater, hvor patriotiske amerikanere mødes hver måned, lytter til talere, diskuterer strategier og trusler og opnår lokale politikeres opmærksomhed.

5. Inkluder dine børn og børnebørn i informationsnetværket. De er fremtiden. De er fremtidens vælgere. De er vælgerne, der desværre tiltrækkes af facader og forskønnelser, mens de ignorerer hårde fakta, der vil præge deres fremtid negativt. Vi fortalte vore børn om kommunismen tilbage i 1950´erne, 60´erne og 70´erne. Vi må gøre det samme med radikal Islam i dag.

6. Støt valgbare kandidater, der ikke er bange for eller uintimiderede over radikal Islam´s magt, også selv om de ikke stiller op i din kreds. Især dem der åbent vil nævne radikal Islam som fjende af USA.

7. Skriv breve. Dynger af breve. Rigtige breve med frimærke på – ikke e-mails. Skriv jævnligt breve stilet til redaktøren. Breve til enhver institution der lefler for, underkaster sig eller modtager bestikkelsespenge fra Saudi Arabien eller radikale islamistiske organisationer. Inklusive højere uddannelsesinstitutioner, selskabsdirektører, lokal politikere og folketingsmedlemmer. Send breve til banker, der har laver partnerskab med Islam gennem eksempelvis Sharia finansiering. Skriv breve til, eller afslør, skatte finansierede skoler, der i det skjulte eller med overlæg indoktrinerer børn med islamisk lære (maskeret som kulturel mangfoldighed) om eksklusion af andre religioner.

8. Tilbagehold investeringer i alle institutioner, private eller offentlige, der støtter målet for islamisk jihad. Saudierne og Det Muslimske Broderskab er genier i udsøgningen af vestlige samfunds største svaghed: grådighed. De ved, at penge køber indflydelse, styrker deres sag, og flytter bjerge. Amerikanerne har været alt for villige til grundet tørsten efter profir at slå sig sammen med dem, der vil skade os.

9. Afslør, afslør, afslør. Internettet er spækket med afskyelige eksempler på, hvad Sharia vil bringe den vestlige verden. Det handler om at dele denne information med så mange som muligt. Æresdrab, halshugninger, forfølgelse af homoseksuelle, misbrug af kvinder, politisk intimidering, installering af frygt, bedrag, løgn, terror og hemmelige islamiske enklaver distribueret over hele Nord Amerika under dække af ”religiøse tilholdssteder”.

10. Ryd ud i regeringen. Selvom dette er dækket i punkt 3, ”Stem klogt”, så kan jeg ikke på det kraftigste nok understrege, at den nuværende regering er den bedste ven islamisk jihad nogensinde har haft i USA. Der er skrevet store mængder, der afslører Obama og hans nærmeste fortrolige som kroniske underkastere og leflere for Islam, udnævnende hengivne muslimer til høje poster i Homeland Security Department, overfor den islamiske verden undskyldende Amerika, og nægte sine undersåtter mulighed for specifikt at identificere Radikal Islam som kilde til verdens terror.

Man kan ikke bekæmpe en fjende, som man ikke er villig til at identificere, og denne regering nægter at gøre dette, på samme måde som mange ynkelige ledere i Kongressen.

Det er noget af det, man som individer kan gøre.

Kilde: