Ventetid fik dyrlæge til at spise hundemad

Slettet Bruger,

31/08/2007

Det lyder som en scene fra Michael Moore's Sicko: En mand kan ikke få fjernet en nyresten og beslutter sig for at kurere sig selv med hundemad. Men skurken er ikke USA's kapitalistiske sundhedssystem, men det højt besungne "gratis" sundhedssystem i Danmark. Det beretter Nyhedsavisen.

Knud Steensborg var plaget af værre smerter, end han nogen sinde havde oplevet. Faktisk vidste han slet ikke, at noget kunne gøre så ondt. Han havde været på Århus Sygehus, hvor lægerne kunne konstatere, at han havde en sten i røret mellem nyren og blæren. Stenen var kun en halv centimeter lang, men sad på tværs, og skulle skydes i stykker med ultralyd. Knud Steensborg kunne dog se frem til to måneder i smertehelvede, før der ville være plads ved ultralydsmaskinen.

Hundemad med sukker på
Men
Knud Steensborg lod sig ikke slå ud. Han er dyrlæge i Abild Dyreklinik i Brabrand og har ofte hjulpet kæledyr med alt fra hjerte-, led- og hudproblemer til mave-tarm- og nyreproblemer ved simpelthen at ordinere det rette foder. Og hvis det virker for alskens kæledyr, hvorfor skulle det så ikke også virke for mennesker? Så Knud Steensborg satte sig selv på en to-måneders diæt af hundemad med vand og sukker. I de to måneder indtog han hverken kaffe, frugt eller kød. Kun hundemad, morgen, middag og aften.

Da
Knud Steensborg mødte op til forundersøgelse inden han skulle have sin nyresten fjernet, fik lægerne et chok: Stenen var væk, opløst af hans egen krop. Knud Steensborg har i dag droppet hundemaden. Men hvis han en dag får endnu en nyresten, vil han ikke afvise at fylde hundeskålen op igen.

[email protected]

Kilde: