Venstre-politiker vil have stoppet fagforeningsmobning

Af Ole Birk OlesenVenstre-folketingsmedlem Flemming Møller har nu taget kontakt til beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen for at få klarla...

Slettet Bruger,

26/03/2008

Af Ole Birk Olesen

Venstre-folketingsmedlem Flemming Møller har nu taget kontakt til beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen for at få klarlagt, hvor mange danskere der føler sig mobbet af fagforeninger på deres arbejdsplads.

Baggrunden for henvendelsen er en klumme på 180Grader.dk af direktør John Hansen fra Frie Funktionærer. I klummen beklager John Hansen sig netop over, at der er for meget fagforeningsmobning i Danmark.

"Jeg synes, det er utroligt vigtigt, at vi får klarlagt problemets omfang. Derfor har jeg taget kontakt til Claus Hjort Frederiksen og bedt ham om foretage en vurdering af, hvor mange danskere, der går rundt i dagligdagen og bliver mobbet, fordi de i andres øjne er medlemmer af en 'forkert fagforening'," siger Flemming Møller og fortsætter:

"Det er veldokumenteret, at mobning på arbejdspladsen kan være yderst skadelig - både for samfundet, virksomheden og den enkelte selv. Derfor må der sættes en stopper for fagforeningsmobningen. Jeg har i den forbindelse også bedt ministeren om at komme med en række nye og konkrete initiativer, så det ikke ender op med at blive begravet i en eller anden syltekrukke."

[email protected]

Kilde: