VU vil have valg til efteråret

Slettet Bruger,

15/07/2007

Der skal ryddes op i Venstre. Partiet må finde tilbage til en liberal linje, hvor der ikke pumpes penge i velfærd, men i stedet tænkes i skattelettelser. Sådan lyder afskedssalutten fra Karsten Lauritzen, der indtil i dag er formand for Venstres Ungdom.

"Siden 2005 har der ikke været ført særlig meget borgerlig, liberal politik. Man har ikke kæmpet den liberale kulturkamp. Man er faldet ind i en lidt for vant rytme om, at alle danskere er socialdemokrater, så vi må lave socialdemokratisk politik minus ti pct. Og det må der gøres noget ved. Det er ikke Venstrepolitik at lægge en sådan linje," siger Karsten Lauritzen ifølge Berlingske Tidende.

Karsten Lauritzen er folketingskandidat i Hjørring og kan dermed blive den syvende tidligere VU-formand i Venstres Folketingsgruppe. Og står det til Lauritzen, bliver det snart. Den seneste tids politiske rumlen har nemlig givet nye muligheder, mener han.

"Med dannelsen af Ny Alliance er der sat skat på dagsordenen. Hvis de kan blive valgt ind, og vi kan få det parlamentariske grundlag for skattelettelser, som Dansk Folkeparti i øjeblikket ikke vil give, synes jeg da, at man skal bruge muligheden for at udskrive folketingsvalg. Så kan vi få nogle skattelettelser, som DF ellers ikke vil være med til," siger VU-formanden.

[email protected]

Kilde: