VU-formand: Khader er udtryk for mangel på dømmekraft i den konservative top

Venstres Ungdoms landsformand, Thomas Banke, har ikke meget til overs for de Konservatives ledelse efter dens udnævnelse af Naser Khader som sit ny...

Slettet Bruger,

08/09/2009

Venstres Ungdoms landsformand, Thomas Banke, har ikke meget til overs for de Konservatives ledelse efter dens udnævnelse af Naser Khader som sit nye partis integrationsordfører. Det siger han til magasinet RÆSONs nye gratis ugemagasin, som offentliggøres i morgen.

"Man har, af uransagelige årsager, valgt at give Naser Khader en mere fremtræden rolle i partiet. Det er naturligvis affødt af et ræsonnement om, at han skal være de Konservatives værdipolitiske talerør og gøre, hvad han engang var kendt for og god til: at sætte en værdipolitisk dagsorden for partiet frem mod næste valg. Det har vist sig at være en hidtil uset mangel på dømmekraft fra den Konservative top," siger Thomas Banke og fortsætter:

"Det stolte 'grundlovsparti' har formået - gennem Khader - at gøre sig selv til grin med det ene håbløse forslag efter det andet. Det er mig helt ubegribeligt, at man har været ved at sætte regeringssamarbejdet over styr, fordi Naser Khader skal have plads til, at lancere ugennemtænkte og dybt pinlige forslag: Et burka-forbud, der er efter alt at dømme strider mod grundloven - fra partiet, der har ansvaret for Justitsministeriet og som tidligere har afvist samme forslag. Senest har man så, igen med Khader i spidsen, forsøgt på at stoppe et byggeri af en moske, til trods for at Grundloven foreskriver ukrænkelig religionsfrihed."

[email protected]

Kilde: