Studerende køber privat undervisning

Det bliver mere almindeligt for landets studerende at ofre 600 kroner på ekstra undervisning hos landets private kursusudbydere

Slettet Bruger,

05/01/2008

Det bliver mere almindeligt for landets studerende at ofre 600 kroner på ekstra undervisning hos landets private kursusudbydere. Det skriver Nyhedsavisen. Complet A/S, der er landets største udbyder af de såkaldte manuduktionskurser, gennemførte sidste år mere end 12.000 kursusforløb for studerende på blandt andet handelshøjskoler og samfundsvidenskabelige universitetsuddannelser i København, Århus og Odense.

"Den primære grund til, at jeg tilmeldte mig kurserne, var, at alle andre gjorde det. Jeg synes, at vi har haft en utilstrækkelig undervisning, og så tilmeldte jeg mig," siger Ann-Kathrine Lønquist, som studerer HA på Copenhagen Business School til Nyhedsavisen.

"Jeg er overbevidst om, at de studerende synes, vi har et godt produkt. De spilder ikke tiden med at læse det, som ikke er så vigtigt til eksamen,« siger Chresten Koed, direktør i Complet, til Nyhedsavisen.

Direktøren fortæller at 94 procent af de studerende køber kurser igen, når de først har prøvet dem. Danske Studerende Fællesråd er bekymrede for kursusudbyderne, som de mener "lukrerer på nervøse studerende".

[email protected]

Kilde: