Socialdemokrater vil undersøge Løkkes forbrug

Anklager mod finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) og partimøder på skatteydernes regning og et generelt sjusk med bilag får ifølge TV 2 Nyhedern...

Slettet Bruger,

29/03/2008

Anklager mod finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) og partimøder på skatteydernes regning og et generelt sjusk med bilag får ifølge TV 2 Nyhederne nu Socialdemokraterne til at kræve en nærmere undersøgelse af Lars Løkke Rasmussen's forbrug.

"Der tegner sig et billede af, at Lars Løkke Rasmussen som minister har brugt ministeriet til at beværte møder med venstrefolk. Det er ikke kutyme, og det er over stregen, i forhold til hvad man kan gøre. Det skal undersøges nærmere«, siger den socialdemokratiske kommunalordfører," Rasmus Prehn ifølge politiken.dk.

Det var oprindeligt Hørsholms borgmester, Uffe Thorndahl, der begyndte med at anklage Løkke for misbrug af skatteyderpenge, mens han var borgmester i Frederiksborg Amt.

Ifølge de nye anklager skal Lars Løkke i sin tid som sundhedsminister have brugt 4.000 kroner på at beværte partifælder i 2002 og 2003.

Og ifølge undersøgelser, som Ekstra Bladet har foretaget, er kun 11 procent af ministerens bilag fra 2004 udfyldt korrekt.

"Det er altså mange bilag, som ikke er udfyldt korrekt. Der tegner sig et billede af en forkert praksis fra landets finansminister, og vi må få overblik over, hvad det her handler om. Og om der er mere i det, end det der er kommet frem nu," siger Rasmus Prehn ifølge politiken.dk.

[email protected]

Kilde: