Skatteminister vil befri Robin Hood fra venstrefløjen

Af Thomas Breitenbach JensenFiguren Robin Hood er blevet kidnappet af venstrefløjen, der bruger ham til at kræve højere skatter

Slettet Bruger,

07/03/2008

Af Thomas Breitenbach Jensen

Figuren Robin Hood er blevet kidnappet af venstrefløjen, der bruger ham til at kræve højere skatter. Men Robin Hood var ikke en tyv, han var en god liberal, der blev drevet i fredløshed af et alt for højt skattetryk.

Det er beskeden fra skatteminister Kristian Jensen, der på det sociale netværk Facebook har startet en kampagne, der skal "befri Robin Hood fra venstrefløjen".

"Han stjal fra de rige, men ikke i sig selv fordi de var rige. Robin var egentligt ret velhavende selv, som søn af en herremand. Derimod stjal han fra de rige, fordi de havde gjort sig rige ved en urimelig høj brandskatning. Det han tog fra skatteopkræverne gav han tilbage til de hårdt skattede og fattige arbejdere, som dermed blot fik deres egne penge tilbage," lyder forklaringen fra Kristian Jensen.

"Robin Hood har brug for æresoprejsning. Han skal ikke gå over i historien som en socialistisk ballademager. Han skal hædres for sin kamp mod tyrani, magtmisbrug og høje skatter," skriver Kristian Jensen, der noget paradoksalt er skatteminister for verdens hårdest beskattede befolkning.

Skatteministeren mener ligefrem, at Robin Hood ville være medlem af Venstre:

"Robin Hood ville i dag være at finde hos Venstre og langt fra de skatteelskende og venstredrejede typer, som i dag har taget hans gode navn og rygte til fange," skriver han.

Kampagnen, der også tæller partifællen Søren Pind, har i alt 389 støtter.

Hvis du er oprettet på Facebook, kan du se Kristian Jensens kampagne her: Befri Robon Hood fra venstrefløjen.

[email protected]

Kilde: