Samuelsen: "Jeg gider ikke tale som en socialdemokrat"

Når Ny Alliances Lars Kolind fik på puklen for sit forslag om at gøre Fyn til lavskattezone, så skyldes det, at alle, der ikke udtaler sig som soci...

Slettet Bruger,

03/01/2008

Når Ny Alliances Lars Kolind fik på puklen for sit forslag om at gøre Fyn til lavskattezone, så skyldes det, at alle, der ikke udtaler sig som socialdemokrater, stemples som for langt ude i den danske debat. Det mener Kolinds partifælle Anders Samuelsen.

"Hvis man ikke taler lige nøjagtigt som en velopdragen socialdemokrat, er man langt ude i hampen. Det er pt. et grundvilkår i dansk politik, men sådan er livet. Jeg gider ikke tale som en socialdemokrat, og jeg agter heller ikke at melde mig ud af politik," siger Anders Samuelsen til Ritzaus Bureau.

Samuelsen forsvarer i et indlæg i Jyllands-Posten i morgen Lars Kolinds forslag. Ikke fordi han gerne ser det gennemført, men fordi forslaget fik alle til at forstå, hvilke fordele Fyn ville have af en lav skat, og fordi mange derfor også forstod, at disse fordele ville kunne høstes af hele Danmark, hvis skatten blev sænket.

"Jeg har forsvaret det som et illustrativt eksempel, men der var ikke plads til den slags illustrationer i valgkampen," siger Anders Samuelsen til Ritzau.

[email protected]

Kilde: