Søvndal: Pia skal ikke tale ved min demonstration

"Hun kan lave sin egen demonstration, og så kan vi se, hvem der er flest

Slettet Bruger,

09/03/2008

"Hun kan lave sin egen demonstration, og så kan vi se, hvem der er flest."

Sådan lyder Villy Søvndals svar til DF-formand Pia Kjærsgaard, der har proklameret, at hun agter at tale ved den demonstration imod religiøs og politisk fanatisme, som Søvndal vil arrangere til sommer.

"Vi kan ikke forhindre folk i møde op, men vi bestemmer programmet," siger SF's formand til Ritzaus Bureau og fortsætter:

"Det ville være fuldstændigt meningsløst at bede Pia Kjærsgaard tale på en demonstration, hvor man vender sig imod politisk og religiøs fanatisme, som hun har stået for de sidste mange år sammen med Hizb ut-Tahrir og andre. Problemet i forhold til den danske integrationsdebat har været, at netop de har fået lov at fylde så meget. Så nej, hvis hun har behov for en demonstration, så skal hun bare gå i gang med at arrangere en."

Pia Kjærsgaard reagerer på afvisningen ved at beskylde Søvndal for at være mere interesseret i at markedsføre sig selv end i sagen.

"Jeg synes, at Villy Søvndal er meget kedelig i sine udtalelser. Efterhånden ser det mere ud som om, at det hele skal dreje sig om Søvndal end at stoppe den religiøse fanatisme," siger Pia Kjærsgaard til Ritzau.

[email protected]

Kilde: