SF lægger luft til Qureshi

Kamal Qureshi skal ikke regne med en trøstende skulder fra partifællerne i SF, efter det er kommet frem, at folketingspolitikeren har underskrevet ...

Slettet Bruger,

07/02/2008

Kamal Qureshi skal ikke regne med en trøstende skulder fra partifællerne i SF, efter det er kommet frem, at folketingspolitikeren har underskrevet e-mails med falsk navn i forbindelse med udlejning af et værelse i en lejlighed. Det skriver tv2.dk.

Sagen blev i dag diskuteret på SF's gruppemøde, og her var opbakningen til Qureshi til at overse. Gruppesekretær Anne Baastrup var blandt de få, der efterfølgende udtalte sig om sagen, og det foregik kun ved at læse højt fra den vedtagelse, som folketingsgruppen var blevet enige om.

"En særlig moralsk pligt"
"SF tager afstand fra, at Kamal har brugt et andet navn end sit eget. Det har han beklaget og undskyldt. Som politiker i SF skal man selvfølgelig holde sig på den rigtige side af loven, så godt og vel endda. Vi har en særlig pligt til at optræde moralsk korrekt," siger Anne Baastrup ifølge tv2.dk.

Partiet afventer, hvad politiet finder frem til, før Qureshis videre skæbne i partiet bliver afgjort.

"Hvorvidt der er begået noget ulovligt, må politiet vurdere. Vurderer politiet, at det er tilfældet, må vi tage bestik af situationen på det tidspunkt," siger Anne Baastrup ifølge tv2.dk.

[email protected]

Kilde: