S-ordfører roser fagbevægelsens nye netavis: Den skal da have offentlig støtte

Fagbevægelsens nye netavis, Avisen

Slettet Bruger,

11/09/2009

Fagbevægelsens nye netavis, Avisen.dk, er en fantastisk avis, mener Socialdemokraternes medieordfører, Mogens Jensen. Og derfor skal avisen også have støtte af det offentlige, skriver Mogens Jensen på sin blog på journalisten.dk.

"Det prisværdige initiativ med Avisen.dk som danskernes nye 100 procents netavis understreger vigtigheden af, at reglerne for mediestøtte ændres så også relevante netaviser kan komme med på vognen og få støtte til gavn for danskernes udbud af kvalitetsprodukter," lyder det.

Mogens Jensen mener, at de andre aviser beskæftiger sig alt for meget med nyheder om erhvervsliv og finans, som almindelige mennesker slet ikke interesserer sig for. Der gør Avisen.dk det meget bedre ifølge den socialdemokratiske medieordfører:

"Bevares, der skal være plads til de ferskenfarvede sider i forskellig udformning i danske nyhedsmedier, men den evige direkte omstilling til børshaller og oplistning af C20-index osv. osv. i almindelige nyhedsudsendelser synes efterhånden at trætte den almindelige dansker - inklusiv undertegnede. Avisen.dk præsenterer modsat et tiltrængt fokus på vores arbejdsliv og imødekommer, hvor vigtigt det er at beskæftige sig med folks hverdag. Arbejdspladsen - eller manglen på samme - udgør en så stor en del af vores liv og identitet, at det er hovedløst, at stoffet nedprioriteres," skriver Mogens Jensen.

[email protected]

Kilde: