S-borgmester skrider fra kritisk interview

Holbæk Amts Venstreblad har gennem længere tid forgæves forsøgt at få borgmester Finn Madsen til at begrunde fyringen af sin kommunaldirektør

Slettet Bruger,

06/01/2008

Holbæk Amts Venstreblad har gennem længere tid forgæves forsøgt at få borgmester Finn Madsen til at begrunde fyringen af sin kommunaldirektør. Og forleden kulminerede kampen mellem avisen og borgmesteren, da et interview endte med, at borgmesteren gik i vrede. Det skriver Nyhedsavisen.

Spørgsmålet "hvorfor ikke det", som journalisten stillede, da hun fik at vide, at borgmesteren ikke villle kommentere fyringssagen fik Finn Madsen op i det røde felt.

"Det bestemmer jeg kraftedeme. Slut," lød borgmesterens kortfattede "begrundelse".

Og da journalisten vedholdende forsøgte sig med at spørge om ikke borgerne i kommunen har krav på en forklaring til fyringen, der ifølge Holbæk Amts Venstreblad kan komme til at koste 3,
5 millioner kroner, løb tålmodigheden tør.

"Jeg svarer ikke på noget som helst. Og du bliver bare ved og ved med at spørge. Du forstår ikke, hvad jeg siger til dig," sagde Finn Madsen inden han i vrede forlod sit eget kontor, hvor interviewet fandt sted.

Professor i kommunikation ved Roskilde Universitetscenter Kim Schrøder kalder i Holbæk Amts Venstreblad Finn Madsen opførse l"gammeldags" og "uheldig".

"Det er noget en sognerådsformand kunne have sluppet af sted med før den første kommunalreform. Han ligner en bykonge, som ikke er vant til, at hans magtfuldkommenhed bliver antastet," siger Kim Schrøder.

[email protected]
Kilde: