Rudy Giuliani ude af præsidentkampen

Der var en, der var to

Slettet Bruger,

30/01/2008

Der var en, der var to... For en uge siden var det Fred Thompson, der trak sig fra kampen om Republikanernes nominering, og i dag er turen så kommet til Rudy Giuliani. Efter en historisk dårlig kampagne er den tidligere New York-borgmester klar til at kaste håndklædet i ringen, beretter Nyhedsavisen.

Giuliani har ofte gjort opmærksom på sin egen indsats efter terrorangrebet den 11. september 2001, men det er ikke alle, der har sat pris på "11.9-borgmesteren".

"Han er elendig. Elendig som borgmester her i byen, virkelig frygtelig og elendig som præsidentkandidat. Bare elendig," siger en pizzamand i East Village på Manhattan til Nyhedsavisen.

Fejlede i Florida
Borgmesteren med den italienske baggrund blev set som topkandidat i begyndelsen af sin kampagne, men efter flere primærvalg med encifrede stemmeprocenter er hans chancer dalet gevaldigt. Han fik 15 pct. af stemmerne i Florida på trods af, at han har sat alt ind på den varme delstat, hvor han har ført kampagne i over 50 dage. Hans nærmeste konkurrenter har været der højest én uge.

I sin takketale foran vælgere i Orlando sagde Rudy ikke direkte, at han ville trække sig, men det lå tydeligt i ordvalget.

"Man vinder ikke altid, men man kan altid prøve at gøre det rigtige," sagde han ifølge Nyhedsavisen.

Der er nu kun John McCain, Mitt Romney, Mike Huckabee og Ron Paul tilbage i kampen om den republikanske nominering.

[email protected]

Kilde: