Royal skideballe: Ikke røre Henriks hund

En hofdame fik det franske temperament at føle, da prins Henrik for øjnene af vinkende tilskuere gav hende en skideballe for at løfte hans lille sk...

Slettet Bruger,

03/05/2008

En hofdame fik det franske temperament at føle, da prins Henrik for øjnene af vinkende tilskuere gav hende en skideballe for at løfte hans lille skødehund. Det beretter ugebladet Se & Hør.

Optrinnet fandt sted, da den royale familie skulle ombord i kongeskibet Dannebrog i Københavns Havn. Da en chauffør åbnede bildøren for prins Henrik, hoppede den lille hund, der lystrer navnet Vega, ud af bilen og løb hen mod de vinkende tilskuere.

Fransk reprimande
En hofdame greb dog ind og tog det kongelige kæledyr i sin favn. Det faldt dog ikke i god jord hos prinsgemalen, der synligt irriteret bad hende omgående sætte hunden ned igen. Dernæst stod den på en verbal kølhalning af den uheldige hofdame - på fransk.

Prinsen var så sur, at han helt glemte at vinke til de mange tilskuere.

"Det virkede, som om prins Henrik ikke ville have, at nogen tog hans hund op i favnen. Sådan er der jo nogen, der har det," konkluderede en bestyrtet tilskuer ifølge Se og Hør.

[email protected]

Kilde: