Romney ude - peger på McCain

Efter "super tirsdag" stod det klart, at Mitt Romneys muligheder for at blive republikanernes præsidentkandidat mest af alt var teoretiske

Slettet Bruger,

08/02/2008

Efter "super tirsdag" stod det klart, at Mitt Romneys muligheder for at blive republikanernes præsidentkandidat mest af alt var teoretiske.

Derfor kom det heller ikke som den store overraskelse, da i aftes, dansk tid, annoncerede sin tilbagetrækning. I sin tale fokuserede han på enighederne mellem ham og John McCain, holdningen til indsatsen i Irak og bekæmpelsen af terror.

"Jeg er enig med ham i, at vi skal gøre det, der skal til for, at vi kan få succes i Irak. Og fange og henrette Osama bin Laden. Og jeg er enig med ham i, at vi skal udrydde al Queda og terror i verden," sagde han.

Mitt Romney trak sig som kandidat, fortalte han, for partiets skyld. Hvis han fortsatte sin kampagne, ville han udskyde det tidspunkt, hvor republikanerne ville kunne skyde en national kampagne i gang, fordi de ville være optaget af de indbyrdes nomineringskampe.

"Og dermed vil jeg," sagde Romney, "gøre det nemmere for Clinton og Obama at vinde."

"Hvis det her kun handlede om mig, havde jeg fortsat. Men det har aldrig handlet om mig. Jeg gik ind i kampen her, fordi jeg elsker Amerika, og fordi jeg elsker Amerika føler jeg, at det er nødvendigt for mig, at jeg trækker mig," sagde han.

Video fra Wall Street Journal:


[email protected]

Kilde: