Ritt vil flyve på luksus-klasse

Intet er for godt til den socialdemokratiske overborgmester i København, Ritt Bjerregaard

Slettet Bruger,

23/02/2008

Intet er for godt til den socialdemokratiske overborgmester i København, Ritt Bjerregaard. Lækker mad, god vin og ekstra service, lyder kravet, også når hun skal rejse for kommunen. Det beretter Ekstra Bladet.

Da Ritt Bjerregaard vendte hjem fra en klimakonference i New York i maj sidste år, meddelte hun sine embedsmænd, at Borgerrepræsentationen fra nu af måtte flyve på hvilken klasse, de lystede. Politikerne skulle ikke længere nøjes med økonomiklasse, som de gør i alle andre kommuner i landet.

Ritt Bjerregaard ville ikke selv tale med Ekstra Bladet om sagen, men lod en af sine pressefolk skrive en kommentar. Hun mener, at hun ligefrem gør borgerne en tjeneste, når hun vælger en flybillet til 25.000 kr. frem for en til 5.000 kr.

"Økonomiudvalget var enig om at vælge økonomiklasse plus, fordi det sparer kommunen for en masse penge. Det sker tit, at politikere må ændre deres billet eller melder afbud, og så spilder vi pengene på billetter, der ikke kan refunderes. De fleksible plus-billetter er den løsning, der sparer borgerne for flest penge," lyder det i meddelelsen fra Ritt til Ekstra Bladet.

[email protected]

Kilde: