Prostitueret protesterer mod "SF-korstog"

Slettet Bruger,

30/10/2007

SF's Pernille Vigsø Bagge er raget uklar med dele af det danske prostitutionsmiljø. Det skriver kristeligt-dagblad.dk. Uenigheden er opstået, efter at kirkeordføreren forleden skrev følgende på sin blog på Kristeligt Dagblads hjemmeside:

"Jeg savner en kirkelig - ikke moralsk, men menneskeligt baseret - stillingtagen til, at man uden videre kan købe andre til sex i dette land."

Men Vigsø Bagge har glemt at tage højde for de mange prostituerede, der trives med deres arbejde. Det mener den prostituerede Sus, der i følge kristeligt-dagblad.dk går i rette med SF's kirkeordfører på sin blog.

"Pernilles undertrykkelse af mig og min ret til at leve mit liv, som jeg vil, er massiv og med mig også flere tusinde andre kvinder," skriver Sus, der i den efterfølgende debat peger på 16 andre prostituerede, som offentligt taler for samme synspunkt.

Tror ikke på skadevirkninger
Heller ikke Pernille Vigsø Bagges ord om, at at "en vigtig skadevirkning af længere tid i prostitution er posttraumatisk stress-syndrom og desuden tab af sin egen seksualitet," fænger i Sus' ører. Påstanden er lodret løgn, mener hun.

Sus afrunder sig blogindlæg med at tage afstand fra al snak om at købe andre mennesker. Sus er ikke til salg, men "man kan købe sex af mig", skriver hun.

SF ønsker, at køb af seksuelle ydelser skal forbydes ved lov.

[email protected]

Kilde: