Pind skal til kammeratlig samtale

Venstres gruppeformand på Christiansborg, Hans Christian Schmidt, vil nu drøfte de seneste dages udtalelser fra Søren Pind med Pind selv

Slettet Bruger,

19/02/2008

Venstres gruppeformand på Christiansborg, Hans Christian Schmidt, vil nu drøfte de seneste dages udtalelser fra Søren Pind med Pind selv. Det oplyser Hans Christian Schmidt til Ritzaus Bureau.

Søren Pind er af sin folketingsgruppe blevet bedt om at udarbejde et oplæg om "hvordan vi får genskabt tilliden til det offentlige rum, og ansatte i offentlig tjeneste sikres mod kriminalitet". Det har givet ham anledning til at komme med nogle betragtninger om emnet i pressen, efter at han havde afleveret oplægget til medlemmerne af folketingsgruppen, og det er faldet Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, for brystet. Det samme med Hans Christian Schmidt.

"Jeg vil bare sige, at det, det her går ud på, er, at man selvfølgelig skal prøve at udarbejde et oplæg nøjagtigt som det, Inger Støjberg har sagt. Og det, som er det helt afgørende, er, at et sådan oplæg skal i folketingsgruppen og så videre, inden man overhovedet kan begynde at offentliggøre det. Og ellers føler jeg mig i øvrigt dækket ind af den politiske ordfører," siger gruppeformanden til Ritzau.

[email protected]

Kilde: