Pind: Hvad med gedebukkeskægget, Lykketoft?

Slettet Bruger,

15/08/2007

Af Ole Birk Olesen

Venstres Søren Pind ved ikke, om han skal le eller græde, når Mogens Lykketoft beskylder statsminister Anders Fogh Rasmussen for at være "villig til at påtage sig snart sagt enhver forklædning for at bevare magten".

"Lykketoft, der lod sit herostratisk berømte gedebukkeskæg aflive i ren vælgerlefleri, og for at gribe magten, påstår, statsministeren forklæder sig for at beholde magten. Det er, for at blive i jargonen, ren hat og briller," skriver Søren Pind i sit nyhedsbrev.

Anders Fogh Rasmussen er en farlig mand, siger Lykketoft, men han burde i stedet kigge lidt på Socialdemokraternes venner for at se farlighed, mener Søren Pind.

"Jeg tror, Socialdemokraterne med Lykketoft i spidsen måske sku prøve igen at finde frem til et spejl, glemme alt om kosmetiske operationer og barberinger, og virkelig se efter, hvad årsagen er til, at det varer en rum tid endnu, før et regeringsskifte overhovedet bliver relevant. Her kunne partiet måske skele til sit parlamentariske grundlag i Enhedslisten og de tilkendegivelser, der blandt andet lyder om det nødvendige i at bekæmpe danske soldater. Sammenlignes sådanne udtalelser med statsministerens gerninger, tror jeg enhver upartisk iagttager vil kunne se, hvem og hvad der er farligst," skriver Søren Pind.

[email protected]

Kilde: