Pia K. hylder bar hud og skilsmisser i Kongehuset

Bar hud og skilsmisser i Kongehuset, det er noget af det mest danske, der findes

Slettet Bruger,

26/05/2008

Bar hud og skilsmisser i Kongehuset, det er noget af det mest danske, der findes. Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, i hendes seneste ugebrev.

"Findes der egentlig noget bedre end en gåtur gennem det danske land, når foråret melder sin ankomst, solen bager fra en skyfri himmel, og danskerne frigør sig fra de tunge gevandter og lader solens livgivende stråler omslutte den bare hud?" indleder hun sit ugebrev med slet skjult henvisning til, at mange af landets kvindelige muslimer jo ikke opfører sig så frigjort med deres hud.

Også Kongehuset hylder Pia Kjærsgaard for den frigjorthed, som blev stillet til skue i forbindelse med det kuldsejlede ægteskab mellem prins Joachim og prinsesse Alexandra, som i den forgange weekend blev fulgt af Joachims bryllup med en ny kvinde, franske Marie Cavallier.

"Netop det royale bryllup i Møgeltønder indfangede den danske hverdag så smukt. I Danmark går der ikke skår af kongehuset, fordi det ligner alle andre familier med sine op- og nedture. Den nye familiestruktur, hvor børn bringes sammen via nye parkonstellationer, er nu også en del af virkeligheden i det danske kongehus. Men i modsætning til i andre lande har danskerne uden de store sværdslag accepteret og adopteret de nye tider i kongehuset, der på fineste vis afspejler det omgivende samfunds realiteter," lyder det fra Pia Kjærsgaard.

[email protected]

Kilde: