Pia K: Ritt går mere op i stenkastende autonome end plejekrævende københavnere

Pia Kjærsgaard ser som mange andre forundret på, at Københavns Kommune med Ritt Bjerregaard i spidsen har valgt at belønne trusler og vold med et n...

Slettet Bruger,

10/02/2008

Pia Kjærsgaard ser som mange andre forundret på, at Københavns Kommune med Ritt Bjerregaard i spidsen har valgt at belønne trusler og vold med et nyt hus til de autonome. Oven i købet et hus, der kommer til at koste op imod 20 millioner kroner for kommunens skatteborgere. Og endda i en tid, hvor forholdene på københavnske institutioner jævnligt er til diskussion i medierne.

"Stenkastende unge bliver belønnet med et millionhus, hen over ovedet på naboerne, der kan imødese stærkt faldende priser på deres ejerlejlighed, når det nye Ungdomshus i løbet af kort tid forvandles til en grafittiovermalet, dyster ruinbunke, en fjendtlig bastion mod demokratiet og almindelige borgere. Samtidig må pårørende til udviklingshæmmede værs´go acceptere forholdene, som de er. Med omsorgssvigt, ligegyldighed og manglende ressourcer," skriver Pia Kjærsgaard i et læserbrev til Berlingske Tidende.

Særligt Enhedslisten, der jo har den socialborgmesterposten får på puklen af Pia. Partiet er de "autonomes forlængede politiske arm" og interesserer sig mere for deres vilkår end for det sociale område, mener Pia Kjærsgaard.

[email protected]


Kilde: