Line Barfod: Fejl med reklame for terrorstøttefest

Efter at Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, er gået ind i sagen om Enhedslistens annoncering af en støttefest til fordel for den marxis...

Slettet Bruger,

07/10/2009

Efter at Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, er gået ind i sagen om Enhedslistens annoncering af en støttefest til fordel for den marxistiske terrororganisation PFLP, kalder partiets retsordfører, Line Barfod, nu sagen for en fejl.

"Vi har et kalendersystem, hvor den desværre er sluppet igennem, fordi det ligner en tilforladelig annonce for en 80 års fødselsdagsfest. Enhedslisten støtter ikke PFLP, og vi tager skarp afstand fra voldelige organisationer," siger Line Barfod ifølge berlingske.dk.

Hun lover, at procedurerne omkring kalender-funktionen på hjemmesiden bliver strammet op.

Kalenderopslaget, som stadig kan findes på enhedslisten.dk, bekendtgør klart og tydeligt, at der er tale om "en indsamlingsfest for PFLP, hvor overskuddet går ubeskåret og ubetinget til PFLP - Folkefronten til Palæstinas Befrielse". Tidligere på året blev tøjfirmaet Fighters + Lovers dømt efter terrorloven for at have samlet penge ind til PFLP og i dommen hed det, at "PFLP har angrebet og dræbt civile, herunder ved an vendelse af bilbomber og selvmords bombere".

[email protected]

Kilde: