Liberal Alliance lægger stemmer til erhvervsstøttepakke

Liberal Alliance har i dag indgået en aftale med regeringen og Dansk Folkeparti om en ny erhvervspakke, der vil tildele landets virksomheder fire m...

Slettet Bruger,

22/09/2009

Liberal Alliance har i dag indgået en aftale med regeringen og Dansk Folkeparti om en ny erhvervspakke, der vil tildele landets virksomheder fire mia. kr. i ekstra statsstøtte.

"Det er virksomhederne, som driver samfundets vækst. Derfor er det vigtigt, at vi fra politisk hold giver dem de bedste muligheder for at klare sig gennem krisen," siger Liberal Alliances erhvervsordfører, Villum Christensen.

Erhvervspakkens skattekroner skal bl.a. uddeles som lån til virksomheder, der angiveligt er sunde, men alligevel hævdes at være ude af stand til at låne hos bankerne.

Liberal Alliance beklager kun, at støtten ikke uddeles mere akut.

"Det er ærgerligt, at virksomhederne først på lidt længere sigt får hjælp, for det er jo i dag og i morgen, at folk må dreje nøglen om, fordi de mangler likviditet. Vi havde gerne set en midlertidig nedsættelse af momsen - det ville øjeblikkeligt og direkte give virksomhederne et skub fremad," siger Villum Christensen.

[email protected]

Kilde: