Leder: Brev til Sankt Preben

Kære Preben Wilhjelm, Hvor har du dog ret, når du siger: "Jeg betragter slet ikke Blekingegadebanden som tilhørende venstrefløjen

Slettet Bruger,

08/02/2008

Kære Preben Wilhjelm,

Hvor har du dog ret, når du siger: "Jeg betragter slet ikke Blekingegadebanden som tilhørende venstrefløjen. De brugte totalitære metoder, som mere hører hjemme på højrefløjen."

Blekingegadebandens kriminelle handlinger mod helt uskyldige - forsøg på kidnapning, voldelige røverier, dokumentfalsk, mord - er naturligvis meget højrefløjsagtige. Alt ondt er jo højreorienteret, det ved enhver.

Derfor er de autonome naturligvis også højreorienterede. Også de er jo som Blekingegadebanden villige til at gøre uskyldige til ofre ved at brænde deres biler af, smadre deres butiksruder, kaste med sten og generelt bare ødelægge andres ting.

PFLP'erne, som Blekingegadebanden ville hjælpe, er lige så højreorienterede, for deres metoder er jo de samme - gidseltagning af tilfældige flyrejsende og selvmordsbomber indsat i menneskemængder af civile f.eks.

Lenin, Stalin, Mao og Pol Pot? Klart højreorienterede ikoner! Alle mordene på uskyldige, især præster og nonner, som blev begået af anarkisterne under Den Spanske Borgerkrig? Højreorienteret!

Hele fagbevægelsen med dens idéer om, at almindelige mennesker bare har pligt til at makke ret, ellers bliver de blokeret, chikaneret og mobbet, er også helt vildt højreorienteret.

Og ved du, hvad der mere er højreorienteret, Preben Wilhjelm? Det er, at hver gang disse mennesker fra bourgeoisiet begår deres grimme handlinger i en højere sags tjeneste mod folk, der ikke har gjort nogen noget ondt, men som bare står i vejen eller kan bruges som redskaber, så udgiver de sig for at være venstreorienterede. De kalder sig kommunister, anarkosyndikalister, marxister-leninister, socialister, socialdemokrater o.lign., men det er jo bare for at give det venstreorienterede projekt et dårligt navn.

De er forbandet udspekulerede, de højreorienterede svin. Man burde finde en arbejdslejr til dem.

Kilde: