Leder: Grådige Jørgen Poulsen

Slettet Bruger,

06/12/2007

Generalsekretær Jørgen Poulsen fra Dansk Røde Kors har fået nyt job som folketingsmedlem for Ny Alliance. Et fuldtidsjob som ikke levner ham mulighed for at passe en krævende tjans som Røde Kors-leder. Hvad gør enhver anden i sådan en situation? Siger op, selvfølgelig. Når man ikke kan passe sit gamle arbejde, fordi man har fået et nyt, så er der jo simpelthen ikke andet at gøre.

Men sådan tænker Jørgen Poulsen ikke. Han insisterer på, at han vil fyres, for det vil give ham to års løn, svarende til to millioner kroner - uden at han skal røre en finger for de mange penge. Utroligt, men sandt.

Ingen har som Jørgen Poulsen kunnet tale salvelsesfuldt om nød og elendighed blandt mennesker langt fra Danmark, så danskerne ikke har kunnet andet end at hive tegnebogen op af lommen. Han selv har imens tjent penge på det, en million kroner årligt. De penge skal være ham vel undt, for han har været en god mand for sin arbejdsgiver og også for de mennesker, som han har samlet penge ind til. Men det er uanstændigt, at han også efter, at han efter helt eget initiativ har fundet nyt arbejde, vil have løn fra Røde Kors.

Hvad er det dog for et menneskesyn, Jørgen Poulsen har? Det må have noget med grådighed at gøre ...

Kilde: