Konservativ folketingskandidat stifter "Grøn skole"

Folketingskandidat Kurt Scheelsbeck, der er opstillet i Høje Taastrup for Det Konservative Folkeparti, har stiftet Den Grønne Skole - en pendant ti...

Slettet Bruger,

27/03/2008

Folketingskandidat Kurt Scheelsbeck, der er opstillet i Høje Taastrup for Det Konservative Folkeparti, har stiftet Den Grønne Skole - en pendant til Ritt Bjerregaards Røde Skole - hvor partiets medlemmer skal diskutere partiets fremtid, skriver Politiken.

"Med de politiske værdier, vi har, burde vi tiltrække langt flere vælgere end dem, vi har. Og derfor skal vi debattere, hvordan vi gør det," siger Scheelsbeck til Politiken.

Han har været i kontakt med flere konservative hovedbestyrelsesmedlemmer om sit nye initiativ, bl.a. Høje Taastrup Kommunes borgmester, Michael Ziegler, som er enig i at der må gøres noget.

"Vi skal have en ny strategi, som mere samlet fortæller om, hvor vi står som konservative, hvad det vil sige at være konservativ, og i det hele taget turde identificere konservative grundværdier i et moderne samfund," siger Michael Ziegler.

De Konservatives politiske ordfører, Henriette Kjær, kalder Den Grønne Skole noget af det "dummeste", hun længe hørt.

"At kopiere Socialdemokraterne, som ligger ned, er meget lidt smart," siger hun til Politiken.

I forrige weekend kritiserede også den tidligere konservative statsminister Poul Schlüter sit parti for at have for lidt fokus på grundlæggende konservative synspunkter, og han kaldte det "skandaløst", at partiet kun har 18 mandater i Folketinget.

[email protected]

Kilde: