Mexicansk ambassadør klager over "finger i numsen"

De seneste par måneder har Mickie Krauses "Finger im po, Mexico" hærget de tyske hitlister, og det vækker ikke begejstring hos Mexicos ambassadør i...

Slettet Bruger,

02/02/2008

De seneste par måneder har Mickie Krauses "Finger im po, Mexico" hærget de tyske hitlister, og det vækker ikke begejstring hos Mexicos ambassadør i Tyskland, Jorge Castro-Valle Kuehne. Oversat betyder titlen nemlig "finger i numsen, Mexico", og ambassadøren har nu skrevet til EMI, selskabet bag sangen. Det skriver jp.dk.

"Jeg er sikker på, at I kan forstå, at teksten har skabt stor vrede blandt medlemmer af det mexicanske samfund i Tyskland. De har ret til at fortørnes over, at Mexicos navn bruges på sådan en respektløs og frastødende facon," lyder det i ambassadørens brev.

Hitforfatteren Mickie Krause, der tidligere har lavet numre som "Gå hjem, gamle lort" og "Ti nøgne frisører", forstår til gengæld ikke balladen.

"Det lader til, at ambassadøren har for god tid, hvis han kan bruge så meget tid på at bekymre sig over en finger i numsen," udtaler han.

Af artiklen fremgår det også, at EMI ikke har modtaget klager over linjen "finger im vagina, Bosnien-Herzegovina" fra samme sang.

[email protected]

Kilde: