Khader bakker op om at gøre Ritts boligfiasko landsdækkkende

Slettet Bruger,

31/10/2007

Det er åbenbart ikke kun Socialdemokraterne, der har glemt alt overborgmester Ritt Bjerregaards (S) brudte boligløfter. Nu melder også Naser Khader sig med støtte til planen om at gøre boligfiaskoen landsdækkende, beretter Ritzau.

"Det synes jeg er en god idé. Jeg ved ikke, hvor succesrigt forslaget har været indtil nu, men hvis det bliver til noget, synes jeg, at det er en god idé," siger Naser Khader til Ritzau.

Ritt Bjerregaard blev udsat for skarp kritik, da det i løbet af sommeren stod klart, at hun ikke ville være i stand til at bygge de 5.000 billige boliger, som hun under valgkampen lovede de københavnske vælgere.

Alligevel lover Socialdemokraterne nu at bygge 5-6 gange så mange billige boliger over hele landet. Det er først og fremmest de rige kommuner, der skal holde for og bygge mellem 28.000 og 32.000 billige boliger til en pris omkring 5.000 kr. Gentofte, Rudersdal og Vallensbæk Kommuner skal levere mange af kvadratmetrene, og Socialdemokraterne er parat til at tvinge dem via lov.

[email protected]

Kilde: