Jørgen Poulsen til nysgerrige journalister: Gå nu på ferie

Siden han svarede undvigende om sit fremtidige politiske ståsted, har Ny Alliances Jørgen Poulsen været ombejlet af journalisterne på Christiansbor...

Slettet Bruger,

07/02/2008

Siden han svarede undvigende om sit fremtidige politiske ståsted, har Ny Alliances Jørgen Poulsen været ombejlet af journalisterne på Christiansborg. Og i går blev det for meget for den tidligere generalsekretær i Dansk Røde Kors, der havde følgende ordveksling med en journalist. Jyllands-Posten refererer.

"Jamen, hør nu her. Selvfølgelig er jeg medlem af Ny Alliance, hvad tænker I på. Men må jeg ikke godt få lov til at passe mit arbejde. Jeg er langt bagefter."

Men de andre er jo gået i tænkeboks. Hvad går dine tanker ud på?
"Ååhh. Det er store tanker."

"Gå nu hjem og hold ferie"
Om at blive løsgænger eller ej?
"Ved I hvad? I er dejlige. Men nu må I have respekt for, at vi er nogle, som gerne vil passe vores arbejde. Det vil jeg gøre nu."

Men dine to gruppefæller vil ikke, for de er nu i tænkepause?
"Ja, men det er jeg også om lidt, men jeg har jo lige skullet have mine ting på plads her, før jeg også går i tænkerum."

Men hvad vil det med tænkerum sige? For man tror jo, at I er i gang med at nedlægge jer selv.
"Ved I hvad? Gå nu hjem og hold efterårsferie, så skal I se, hvor dejligt det alt sammen bliver," sagde en heftigt gestikulerende Jørgen Poulsen ifølge Jyllands-Posten, før han trak sig tilbage til sit kontor.

[email protected]

Kilde: