Grøn er håbets farve

Slettet Bruger,

13/11/2007

Af Thomas Breitenbach Jensen

Det er feststemte konservative, der i aften er samlet i Dansk Design Center. Den grønne løber er rullet ud på HC Andersens Boulevard i København, og signalerer håb og forventninger.

En 20 mand stort hornorkester spiller og danser rundt blandt festglade konservative folketingskandidater som god supplement til øllet.

Og så ruller en exit-poll fra Megafon ind på TV2: 20 mandater. En fremgang på 2 i forhold til folketingsvalget i 2005. Og det er kun begyndelsen, skal man tro et par medlemmer af Konservativ Ungdom, der er blevet stemt ud på HC Andersens Boulevard for at ryge.

"Konservative kernevælgere stemmer jo efter arbejde. Så det er klart at jo senere exit-poll'en er foretaget, desto bedre går det for os," forklarer en af dem.

"Ja," siger en anden, "Dansk Folkepartis vælgere de har stemt alle sammen, så dem de får i de første exit-polls, er det maksimale de kan regne med."

Og har den konservative ungdom ret, venter der Bendt Bendtsen en modtagelse af den anden verden, når han senere i aften ankommer for at holde sin tale.

[email protected]

Kilde: