Fik stød for fluesmækker

Nogle gange befinder politibetjente sig i en truende situation, og så kan de godt finde på at gribe til hårdhændede metoder

Slettet Bruger,

16/02/2008

Nogle gange befinder politibetjente sig i en truende situation, og så kan de godt finde på at gribe til hårdhændede metoder. Det er dog sjældent, at truslen udgøres af en bandende mand med en fluesmækker. Det var ikke desto mindre, hvad politiet hævder var tilfældet, da de gav Tedral Thompson stød med en eller flere elektriske stave. Det beretter avisen Sacramento Bee.

En politistyrke stormede Thompsons hus med en ransagningstilladelse i forbindelse med en voldtægtssigtelse mod hans dengang 16-årige dreng. Thompson hævder, at han bad betjentene om at lade sin kone tage en bluse på, da han fik stød af tre elektriske stave, blandt andet over hjertet.

Lugtede brændt
"Det lugtede brændt og jeg kunne høre det syde. Jeg bønfaldt dem om at holde op," siger Thompsons kone, Patricia Thompson ifølge Sacramento Bee.

Politiet hævder derimod, at der kun var tale om én stødstav, og at det var mandens egen skyld, fordi han bar en fluesmækker og modsatte sig politiets arbejde.

Thompson selv siger, at han ikke havde en fluesmækker på sig, da betjentene trængte ind i hans lejlighed. Patricia Thompson, der arbejder med at kontrollere frugt, siger, at hun havde en stor spøg-og-skæmt fluesmækker, som hun for sjov ville tage med på arbejdet.

[email protected]

Kilde: