Embedsmænd: Schlüter skal betale 136.000

Slettet Bruger,

08/12/2007

Det konservative Borgerrepræsentationsmedlem Peter Schlüter kan se frem til en regning på 136.000 fra Københavns Kommune. Den modtager han, hvis politikerne vælger at følge en indstilling fra kommunens direktør Claus Juhl og chefen for Borgerrepræsentationens sekretariat, Flemming Dubgaard Hansen. Det skriver berlingske.dk.

Beløbet stammer fra perioden januar til oktober 2006, hvor Peter Schlüter har hævet dem i tabt arbejdsfortjeneste. Hverken kommunens revisorer eller et uvildigt advokatfirma har dog været i stand til at finde dokumentation for, at Schlüter skulle have lidt de påståede økonomiske tab.

Socialdemokraterne på rådhuset ønsker endnu ikke at udtale sig om, hvorvidt de stemmer for indstillingen. Venstre tager først stilling på et møde i næste uge. Til gengæld er både SF og de Radikale klar til at stemme for.

"Det her er en ret juridisk sag, og derfor stemmer vi for indstillingen. Det ville vi også have gjort, hvis det var et af vores egne gruppemedlemmer, der var på dagsordnen," siger den radikale gruppeformand Manu Sareen til berlingske.dk.

Peter Schlüter selv har ikke ønsket at tale med avisen.

[email protected]

Kilde: