Dansk Folkepartis alternative klimatopmøde tager form

Dansk Folkepartis alternative klimakonference, der skal afholdes samtidig med kllimatopmødet i København til december, er ved at være på plads

Slettet Bruger,

07/11/2009

Dansk Folkepartis alternative klimakonference, der skal afholdes samtidig med kllimatopmødet i København til december, er ved at være på plads. På konferencen vil danske forskere som Henrik Svensmark og Bjarne Andreasen deltage sammen med danske og udenlandske ligesindede, der ikke deler FN's klimapanel ICCP's syn på, at den globale opvarmning er menneskeskabt. Det skrvier berlingske.dk.

"Debatten er fuldstændig domineret af klimapanelets syn på sagen. Men før vi begynder at investere milliarder og atter milliarder kroner på at bekæmpe global opvarmning, bør vi vel undersøge, om den er menneskeskabt, eller om den i stedet f.eks. er betinget af Solens aktivitet, sådan som Henrik Svensmark mener," siger DF's europaparlamentariker Morten Messerschmidt, der står bag konferencen, til berlingske.dk.

For Messerschmidt er det vigtigt at gøre opmærksom på, at klimadiskussionen ikke er præget af total konsensus blandt forskerne, som det ellers ofte fremstilles i medierne.

"Der er på ingen måde tilfældet. Der er mange forskere med andre holdninger end IPCCs," siger Messerschmidt til berlingske.dk.

Konferencen som Dansk Folkeparti arrangerer i samarbejde med deres Europaparlamentsgruppe Gruppen for Europæisk Frihed og Demokrati, finder sted den sjette december.

[email protected]

Kilde: